0500–45 70 10 info@dalenium.com

Café

I vårt café finns enklare förtäring såsom pajer, lasagne och panpizza att köpa. För de fikasugna har vi kakor, dricka, och kaffe, och sommartid även Klings glass. Här kan du sitta ner en stund och ta en paus i upptäckandet!

Vill du hellre ha med din egen fikakorg går det givetvis bra att avnjuta denna hos oss.

På promenadavstånd från Dalénium finns Restaurang Estelle, som bland annat har pizza, sallad och grillrätter på menyn. Det finns även en matvarubutik i närheten. Självklart går det bra att ta en lunchpaus från experimenterandet och komma tillbaka igen samma eftermiddag utan att behöva lösa ny entré.

Butik

Välkommen att fynda i vår butik! Här hittar du prisvärda presenter till barn och vuxen, kluriga roliga leksaker eller kanske bara något att pyssla med. Utbudet har fokus på roliga saker med anknytning till teknik, matematik eller naturvetenskap, och med en prisbild som även passar barnet som vill handla något för sina fickpengar.

Butiken kan även besökas utan att du behöver betala entréavgift till övriga verksamheten. Om du vill besöka butiken utöver ordinarie öppettider så går det bra att ringa oss på 0500-45 70 10 så öppnar vi om vi har möjlighet.