0500–45 70 10 info@dalenium.com

Café

I vårt café finns enklare lunchmat såsom frysta pajer, lasagne och panpizza som enkelt värmes i vår micro. Är du fikasugen så har vi olika kakor, dricka och kaffe/te, och sommartid även Klings glass. Här kan du sitta ner en stund och ta en paus i upptäckandet. Du kan givetvis även besöka caféet under våra öppettider utan att betala entré till verksamheten.

Vill du hellre ha med din egen fikakorg går det givetvis bra att avnjuta denna hos oss, där vi har särskilda sittplatser för er en våning upp. (Tyvärr finns ej tillgång till micro där.) Glöm ej ta med egna tallrikar, bestick eller vad som behövs.

På promenadavstånd från Dalénium finns Restaurang Estelle, som bland annat har pizza, sallad och grillrätter på menyn. Det finns även en matvarubutik i närheten. Självklart går det bra att ta en lunchpaus från experimenterandet och komma tillbaka igen samma eftermiddag utan att behöva lösa ny entré.

Butik

Välkommen att fynda i vår butik! Här hittar du prisvärda presenter till barn och vuxen, kluriga roliga leksaker eller kanske bara något att pyssla med. Utbudet har fokus på roliga saker med anknytning till teknik, matematik eller naturvetenskap, och med en prisbild som även passar barnet som vill handla något litet för sina fickpengar.

Butiken kan även besökas utan att du behöver betala entréavgift till övriga verksamheten. Om du vill besöka butiken utöver ordinarie öppettider så prova att ringa oss på 0500-45 70 10, -vi öppnar om vi har möjlighet.