0500–45 70 10 info@dalenium.com

Covid19-information

Vi följer noggrant myndigheternas uppdateringar angående Coronaviruset, och även hur detta hanteras i liknande verksamheter runt om i Sverige. Slopande av restriktioner från 9 februari medför att begränsning i antal gäster med anledning av pandemin inte längre finns kvar.

Allmänna rutiner som kvarstår: Vi uppmanar till handtvätt, och det finns tydliga handtvättanvisningar på toaletterna. Skolbesök samt barnkalas inleds alltid med att alla tvättar händerna. Vi har kvar viss förstärkt rengöring av experiment.

Tänk gärna på att hålla avstånd till andra gäster även vid ditt besök hos oss. Vi har ca 150 olika experiment att välja på, så man kan utforska och uppleva utan att behöva vara nära intill andra besökare. Som ovaccinerad rekommenderas du att undvika trängsel och folksamlingar. Generellt finns ingen trängsel här under onsdagar och helger, medan på vissa lov kan besöksantalet stundtals vara högt.

Känner du dig inte helt frisk vill vi att du håller dig hemma. I övrigt gäller som vanligt för att minska risken att sprida smitta och att bli smittad av olika virus:
– Tvätta händerna ofta och noggrant med tvål och vatten, både direkt när du kommer hit, före och efter fika, samt under dagen. – Undvik att röra vid din näsa, mun och ögon. -Hosta och nys i en näsduk eller i armvecket.

Självklart kan du alltid ringa oss på 0500-457010 om du har några funderingar eller vill veta besöksläget innan du kommer till oss.

Skulle förutsättningarna ändras ytterligare så kommer vi givetvis att göra nödvändiga förändringar. Vi välkomnar och ser fram emot att möta alla våra gäster!