0500–45 70 10 info@dalenium.com

Covid19-information

I nuläget har vi öppet för allmänhet och skolor, men med vissa restriktioner.  Vi följer noggrant myndigheternas uppdateringar angående Coronaviruset, och även hur detta hanteras i liknande verksamheter runt om i Sverige.

För att öka tryggheten för både gäster och personal så har vi begränsning i antal gäster som får besöka oss samtidigt. Vi rekommenderar därför att du säkrar din plats genom att förboka besöket innan du kommer. Drop-in endast i mån av plats. Du ringer 0500-457010 (dagtid) för att förboka ditt besök.

För att du ska känna dig trygg har vi förstärkt städning och rengör med högre frekvens områden som är extra utsatta och ofta i kontakt med händer (handtag, rattar, pekskärmar etc). Vi uppmanar till handtvätt, det finns tydliga handtvättanvisningar på toaletterna och handsprit finns att tillgå vid kassan. Vi har även gjort viss ommöblering och tagit bort  vissa experiment för ökat avstånd och av hygienmässiga skäl. Skolbesök samt barnkalas inleds alltid med att alla tvättar händerna.

Tänk på social distansering och att hålla avstånd till andra gäster även vid ditt besök hos oss. Vi har ca 150 olika experiment att välja på, så man kan utforska och uppleva utan att behöva vara nära andra besökare.

Känner du dig inte helt frisk vill vi att du håller dig hemma. I övrigt gäller som vanligt för att minska risken att sprida smitta och att bli smittad:
– Tvätta händerna ofta och noggrant med tvål och vatten, både direkt när du kommer hit och under dagen. – Undvik att röra vid din näsa, mun och ögon. -Hosta och nys i en näsduk eller i armvecket.

Självklart kan du alltid ringa oss på 0500-457010 om du har några funderingar eller vill veta besöksläget innan du bokar eller kommer till oss!

Skulle förutsättningarna ändras ytterligare så kommer vi givetvis att göra nödvändiga förändringar. Vi välkomnar och ser fram emot att möta alla våra gäster!