0500–45 70 10 info@dalenium.com
 

 

 

På Dalenium blir ditt möte, din konferens eller utbildning en sammankomst utöver det vanliga. Vi erbjuder spännande upplevelsepaket och arrangemang för både stora och små grupper.

Event och konferens på Dalénium

Kombinera ditt möte eller konferens med aktiviteter på Dalénium. I vårt konferensrum ryms upp till 25 mötesdeltagare. Vid önskemål om till exempel föreläsning, presentation eller andra framträdanden finns vår stora salong med scen tillgänglig. Här ryms upp till 180 personer i biosittning. Ring för offert!

På Dalenium erbjuder vi även arrangemang och event för små och stora sällskap. Varför inte ta med arbetskamraterna, laget eller kompisarna till Dalénium för en kväll i teknikens och upptäckarglädjens tecken? Här får ni en rundtur bland våra experiment och utställning för att sedan på egen hand experimentera själva eller utmana varandra på de olika stationerna.

Ett förbokat kvällsbesök tar ca 2 timmar och kostar 2 000kr/grupp (upp till 20 personer). Vid över 20 personer tillkommer 100 kr per extra gäst. Bokningsbara dagar är måndag till och med torsdag.

 

Kontakta oss

Dalenium – Science Center

Rådhusgatan 4
521 61 Stenstorp
Tel: 0500-45 70 10

info@dalenium.com