0500–45 70 10 info@dalenium.com
 

 

På Dalenium blir mötet, kvällsaktiviteten eller teambuidingen en sammankomst utöver det vanliga. Vi erbjuder spännande upplevelsepaket och arrangemang för både stora och små grupper.

Aktiviteter för företag och grupper

ombinera ditt möte eller konferens med aktiviteter på Dalénium! Vid önskemål om till exempel föreläsning, presentation eller andra framträdanden finns vår stora salong med scen tillgänglig. Här ryms upp till 158 personer i biosittning. Det finns även möjlighet att hyra hela Dalénium för ett hel- eller halvdagsevent. Kanske har företaget jubileum och vill bjuda personalen på familjedag, eller vill ni köra en kickoff med hela personalen som kombinerar nytta med nöje?  Ring för offert!

På Dalenium erbjuder vi även arrangemang och kvällsaktiviteter för små och stora sällskap. Kanske är ni ute efter teambuilding, att lära känna varandra bättre eller bara att ha en rolig stund. Varför inte ta med arbetskamraterna, föreningen, idrottslaget eller kompisgänget till Dalénium för en eftermiddag eller kväll. Kanske starta er After Work hos oss innan ni åker vidare för en kväll på stan?

Vi erbjuder Kodkampen, där vår aktivitetsvärd guidar er genom 10 rafflande tävlingsgrenar för knopp och kropp där ni tävlar mot varandra i lag. En stund i experimenthallen för fria aktiviteter ingår. Detta kan även kombineras med fika och med en avslutande, färgsprakande lasershow. Aktiviteten tar ca 2 timmar, och bokningsbara tider är måndag till fredag med starttid senast kl.17. Ring för mer information eller önskemål om annan tid.

Företag som är företagsmedlemmar får rabatt på hyra och aktiviteter på Dalénium! Läs mer om Företagsmedlemsskap.

Kontakta oss

Dalenium – Science Center

Rådhusgatan 4
521 61 Stenstorp
Tel: 0500-45 70 10

info@dalenium.com