0500–45 70 10 info@dalenium.com

Är eller vill ditt företag bli företagsmedlem i Föreningen Dalénium?

Alla företag har möjlighet att vara företagsmedlem i Föreningen Dalénium. Det är ett sätt att stötta vårt arbete med uppdraget att öka kunskap och intresse för teknik, matematik och naturvetenskap. Du bidrar även till att Dalénium som lokalt och regionalt besöksmål kan fortleva och utvecklas. Föreningen Dalénium som driver Dalénium science center är en ideell förening, helt utan vinstintresse.

Ett företagsmedlemsskap medför att ditt företag marknadsförs genom att synas på väggen i vår entré samt på hemsidan. Du får också ett antal fribiljetter till Dalénium, att använda själv eller exempelvis lotta ut till kunder eller anställda, och det ingår även en rad andra förmåner och rabatter.

Dina förmåner i ett företagsmedlemskap:

  • 16 st fribiljetter till Dalénium (värde upp till 1440 kr).
  • Rabatt på hyra av Vetenskapsscenen (180 sittplatser) eller hela Dalénium.
  • Rabatt på Daléniums gruppaktiviteter, såsom mångkamp eller utbildning.
  • Möjlighet att kostnadsfritt delta på Yrkeslivsmässa eller andra evenemang.
  • Omnämnande som medlemsföretag på Daléniums hemsida.
  • Er logga på vår sponsorvägg i entrén, som ses av alla besökare.
  • Ett medlemsdiplom som visar ert stöd, att förgylla ert kontor/entré med.
  • Vetskap om att ni bidrar till att vårt arbete för kompetens inom naturvetenskap och teknik kan fortleva och utvecklas.

För att bli medlemsföretag:

Du betalar in medlemsavgiften för 2021 på 2000 kr till vårt bankgironummer 5522-8118, och var noga med att företagsnamn och telefonnummer står med. Hör av er om ni behöver en faktura. Lägg gärna samtidigt ett mail till maria.bredberg@dalenium.com, med information om företagets kontaktperson för medlemskapet samt er logga som jpg eller png.

Ni kan även stötta oss genom olika former av samarbete eller sponsring, såsom att skänka spillmaterial, ge rabatt på arbete eller annat lämpligt. Vi är öppna för alla idéer om projekt eller samarbeten som kan passa in i vår verksamhet. Hör av dig!.

Har du frågor eller funderingar kring medlemskap eller annan typ av företagssamverkan, kontakta Maria Bredberg eller verksamhetsansvarig Annica Hansson Walldén på 0500-457010 eller via mail. Välkommen som medlem i Föreningen Dalénium!