0500–45 70 10 info@dalenium.com
 

 

Boka våra uppskattade, spännande och roliga barnkalas. Du kan välja mellan olika teman, som t.ex. Vetenskapsmagi, Experimentera eller Laserkul. Här bjuds på både glass och upplevelser! Hör gärna av dig så hjälper vi dig med planeringen.

Så här går våra barnkalas till

Vid kalasets början väljer man om man vill starta med paketöppning eller om man vill starta med kalasets valda tema direkt. (För att få mer tid för lek så kan ni med fördel välja att paketöppning sker först på hemmaplan.) Läs mer om vilka teman ni kan välja på HÄR! På kalasen serverar vi vår egen mjukglass som tillverkas med hjälp av flytande kväve. I de flesta kalas görs detta som en cool show för barnen. Glassen serveras med kex, strössel och kall saftbål som ryker och bubblar. Vi kan anpassa fikat utifrån i förväg anmälda allergier. När magen är påfylld får deltagarna experimentera loss i vår utställning. Strax innan kalaset är slut samlas vi igen och alla barn får var sin fin heliumballong att ta med hem.

Kalasbokning

Våra barnkalas är för barn från 5 år och uppåt. Kalaset varar i 2 timmar, och bokningsbara tider är lördagar och söndagar 10.30-12.30 eller 13.30-15.30. Det finns 3 olika kalasteman att välja på. Läs mer om våra teman under Teman för barnkalas.

Priset för barnkalas är 150 kr/barn, minimipris 1500 kr/kalas. Då ingår glassfika, heliumballonger, temaaktivitet och fri tid i utställningen.

Lämplig storlek på kalas är 10-20 barn. Vi vill gärna att en eller två vuxna per kalas är med och hjälper till med gruppen. Dessa föräldrar får fri entré, fler vuxna där utöver betalar ordinarie entréavgift.

För bokning av ett barnkalas ringer du telefonnummer 0500 – 45 70 10 helgfria vardagar mellan 08.00 och 16.00. Fundera gärna på vilket kalastema ni vill ha och ungefärligt antal kalasbarn innan du ringer. Senast tisdagen innan kalaset ringer ni sedan tillbaka till oss och meddelar exakt hur många barn som kommer samt om det finns några livsmedelsallergier bland barnen. Vi anpassar i möjligaste mån fikat efter föranmälda allergier.

(Genom att boka ett besök ger du ditt samtycke till att vi lagrar de kontaktuppgifter du uppger. Dessa uppgifter används endast vid kontakt kring aktuell bokning. Uppgifterna delas aldrig till tredje part. Vill ni inte att uppgifter ska finnas kvar i vårt bokningssystem, vänligen kontakta oss.)

Familjekalas

Ta med släkten och anordna släktkalaset hos oss! Ni kan vara här i 3 timmar och då vara fritt i vår utställning som är full av experiment, aktivitet och lek för alla åldrar. Ni får även tillgång till ett eget rum där ni kan samlas och om ni vill duka upp medhavd fika. Dessutom ingår antingen en lasershow eller Daléniumspelen. Bokningsbara tider: lördagar och söndagar 10:00-13:00 eller 13:00-16:00. Pris: 150 kr/person, min 1500 kr/kalas.

Alt 1. Strålande – vår lasershow
Vi gör osynliga laserstrålar synliga i en härligt färgsprakande show! 

Alt 2. Daléniumspelen
En femkamp där ni tävlar i lag och ni får en värd som hjälper till med tidtagning, poängsättning osv.

Inbjudan

Till våra barnkalas finns en fin inbjudan du kan använda för att bjuda in dina gäster. Ladda ner som pdf-fil och skriv ut på din skrivare, fyll sedan i uppgifter om datum etc. Det ligger två inbjudningskort per A4-ark.

Klicka på bilden nedan för att ladda ner mallen!

”Nöjda barn och föräldrar efter ett kalas på Dalénium! Superspännande och faktafyllt med kunnig, engagerad och pedagogisk personal som verkligen lyfte vår upplevelse där! 5 stjärnor.”

Emelie Stjern

”Hade barnkalas där med närmare 20 barn, det var toppen! Alla hade jättekul och kalaset var fint ordnat.” 

Sanna Isaksson