0500–45 70 10 info@dalenium.com

 

 

Boka våra uppskattade, spännande och roliga barnkalas. Du kan välja mellan olika teman, som t.ex. Hemligstämplat, Experimentera eller Laserkul. Här bjuds på både glass och kluriga uppdrag! Hör gärna av dig så hjälper vi dig med planeringen.

Så här går våra barnkalas till

Daléniums barnkalas börjar med paketöppning, som följs av det tema ni valt för kalaset. Läs mer om vilka teman ni kan välja på HÄR! På kalasen serverar vi vår egen mjukglass som tillverkas med hjälp av flytande kväve. I några av kalasen görs detta som en show för barnen, i övriga kalas serveras glassen utan show. Glassen serveras med kex, strössel och kall bål som ryker och bubblar. Vi kan anpassa fikat utifrån i förväg anmälda allergier. När magen är påfylld får deltagarna experimentera loss i vår utställning. Strax innan kalaset är slut samlas vi igen och alla barn får var sin heliumballong.

Kalasbokning

Våra barnkalas varar i 2 timmar, och bokningsbara tider är lördagar och söndagar 10.30-12.30 eller 13.30-15.30.

Priset för barnkalas är 120 kr/barn (minimipris: 1200 kr/kalas).

Lämplig storlek på kalas är 10-20 barn. Vi vill gärna att en eller två vuxna per kalas är med och hjälper till med gruppen. Dessa föräldrar får fri entré, fler vuxna där utöver betalar ordinarie entréavgift. På kalas för 5-åringar går en vuxen/barn in gratis.

För bokning av ett barnkalas ringer du telefonnummer 0500 – 45 70 10 helgfria vardagar mellan 08.00 och 16.00. Fundera gärna på vilket kalastema ni vill ha och ungefärligt antal kalasbarn innan du ringer. Senast tisdagen innan kalaset ringer ni sedan tillbaka till oss och meddelar exakt hur många barn som kommer samt om det finns några matallergier bland barnen.

Genom att boka ett besök ger du ditt samtycke till att vi lagrar de kontaktuppgifter du uppger. Dessa uppgifter används endast vid kontakt kring aktuell bokning. Uppgifterna delas aldrig till tredje part. Vill ni inte att uppgifter ska finnas kvar i vårt bokningssystem, vänligen kontakta oss.

Familjekalas

Ta med släkten och anordna släktkalaset hos oss. Ni får tillgång till vår utställning som är full av aktivitet och lek för alla åldrar. Dessutom ingår en av våra shower eller en femkamp. Rekommenderad tid: 2-3 timmar.

Alt 1. Strålande – vår lasershow
Vi gör osynliga laserstrålar synliga i en färgsprakande show! Ca 30 min.

Alt 2. Femkamp
I femkampen tävlar man i lag och ni får en värd som hjälper till med tidtagning, poängsättning osv.

Inbjudan

Till våra barnkalas finns en fin inbjudan du kan använda för att bjuda in dina gäster. Ladda ner som pdf-fil och skriv ut på din skrivare, fyll sedan i uppgifter om datum etc. Det ligger två inbjudningskort per A4-ark.

Klicka på bilden nedan för att ladda ner mallen!