0500–45 70 10 info@dalenium.com

Dalénium Science Center har även i år varit nominerade till Stora Barnsemesterpriset på barnsemester.se. Nu har omröstningen avslutats, och vi är mycket glada och stolta över att ha blivit utsedda till Bästa Science Center 2019!

Dalénium har flera gånger tidigare vunnit denna kategori, senast förra året 2018.

Vi tror att detta är ett kvitto på att besökarna uppskattar de satsningar vi gör på att hela tiden utveckla och förbättra verksamheten och komplettera med nya experiment, vetenskapliga shower och aktiviteter. Även kommande år kommer besökarna att mötas av många spännande nyheter.

Att vinna Stora Barnsemesterpriset gör oss också extra glada, då det inte är en jury eller redaktör utan det är besökare som både recenserar och röstar på de ställen de tycker skall vinna. Röstningen går till på följande sätt: Alla besökare på Barnsemester.se har året om möjlighet att betygsätta familjenöjen och skriva en kortare recension. Med hjälp av dessa betygspoäng och testfamiljers bedömningar har de nominerade tagits fram. När nomineringarna är klara är det dags för final, och alla föräldrar uppmanas att rösta på sin favorit i varje kategori. Endast en röst per kategori och dator har tagits emot, för att förhindra massröstning.

Tack alla som har röstat på oss!