0500–45 70 10 info@dalenium.com

Nu söker vi studenter för timanställning på helger och skollov! Du ska ha fyllt 18 och helst plugga något inom naturvetenskap, teknik eller pedagogik (gymnasium eller högskola). Vi ser gärna att du har minst 1 år kvar på din utbildning.

Vi söker dig med utpräglad servicekänsla som tycker om att arbeta med människor och speciellt barn, då en del av helgverksamheten är barnkalas. Det ska inte kännas främmande att stå inför en grupp och hålla visningar och shower, eller att ta tag i varierande uppgifter såsom att stå i kassan eller städ och plock.

Du bör kunna arbeta ungefär 1-3 helger/månad med start i september/oktober 2021, och jobbar då enligt ett fast schema med arbetstid 9:45-16:15 på lördagar och söndagar. Du bör även vara tillgänglig för arbete under något lov per år, och alla timanställda har förtur till sommarjobb.

Skriv några rader om dig själv, vad du pluggar, och varför du vill jobba hos oss, märk detta med ”Ansökan timanställning”, och maila detta till info@dalenium.com.

Tipsa gärna vänner och anhöriga!

Dalénium är ett science center med syfte att locka fler att bli intresserade av naturvetenskap, teknik och matematik. Via experiment och vetenskapliga shower får våra gäster uppleva, prova på, undersöka och upptäcka.