0500–45 70 10 info@dalenium.com

Snart är det påsk och Dalénium har extra påsklovsöppet helgfria vardagar under vecka 15, alltså måndag 11/4 – torsdag 14/4 kl.10-16. Påskhelgen Långfredag – Annandagen har vi stängt. Vecka 16 gäller ordinarie öppettider och helgprogram igen, dvs öppet onsdag 12-16 samt lördag-söndag 10-16.

Årets påsklovsshow är ÄGGsperimentshow som du kan se kl.13:00 på Vetenskapsscenen. Här visas experiment med ägg, hopkokat i en hållbar, kraftfull påskshow. Kan man tappa ett ägg utan att det går sönder?

På biblioteksbalkongen dukar vi upp för kreativt skapande med påsktema. Du kan göra kort och bilder med fina figurer som vår laserskärare skurit ut, färglägga påskbilder eller varför inte tillverka en kacklande kyckling.

På VR-ytan kan du med virtual reality hänga med Apollo 11 på den allra första månfärden. En upplevelse så nära verkligheten du kan komma.

Förbokning behövs ej, det är bara att dyka upp under våra öppettider, men när du planerar ditt besök tänk gärna på att showen visas endast kl.13:00. Välkommen till ett kul påsklov på Dalénium!