0500–45 70 10 info@dalenium.com

Du vet väl att vi har en liten butik med prisvärda leksaker som passar små och stora barn? Här kan du fynda olika produkter, många med science center-anknytning, såsom saker med rymd-tema, klurigheter, pussel, Dalénium-frisbee, balansfåglar eller varför inte ett eget dinosaurieägg! Vi har även mycket smått och gott för en liten peng, som studsbollar, ringar, fina pennor mm. Kanske behöver du en reflex i vintermörkret, lite prutt-lera eller en speldosa att underhålla omgivningen med? Det finns en hel del att välja på.

En riktigt bra julklapp är ett presentkort till Dalénium! Vi säljer presentkort både för enstaka besök och för årskort. Presentkortet fås i ett fint kuvert, och mottagaren löser sedan in det i kassan vid sitt besök hos oss. Giltighetstiden på presentkorten är 1 år från inköpsdatum, och årskortet gäller sedan under 1 år från mottagarens första besök hos oss, så det är ingen brådska med att nyttja dessa.

Handla i butiken eller köpa presentkort gör du på plats hos oss. Förutom under ordinarie öppettider så öppnar vi på beställning gärna butik och kassa den tid du önskar under vardagar mellan kl.8-16, så du kan vara där helt ensam. Välkommen att ringa 0500-457010 och boka ett shoppingtillfälle som passar dig!