0500–45 70 10 info@dalenium.com

Inför hösten söker Dalénium fler utåtriktade och nyfikna medarbetare för arbete på helger och skollov. Du ska ha fyllt 18 år. Som timanställning med arbete endast vissa helger och lov så är det ett perfekt extrajobb för dig som pluggar på gymnasium eller högskola.

Vi söker dig med utpräglad servicekänsla som tycker om att arbeta med människor och speciellt barn, då en del av helgverksamheten är barnkalas. Du bör tycka om att stå inför en grupp och hålla visningar och shower vilket är ett inslag varje helg. Andra arbetsuppgifter omfattar bland annat att bemanna kassan, samt plock och enklare städ.

Du kommer att arbeta ungefär 1-3 helger/månad, med upplärning några dagar i augusti och därefter start helger i september 2022. Du jobbar då enligt ett fast schema med arbetstid 9:45-16:15 på de lördagar och söndagar du schemalagts. Du bör även vara tillgänglig för arbete under något lov per år, och alla timanställda har förtur till sommarjobb.

Skriv ett personligt brev om dig själv och berätta vad du pluggar, vad du gjort innan och varför du vill jobba hos oss. Maila detta till info@dalenium.com. Märk mailet med ”Ansökan timanställning”.

Tipsa gärna vänner och anhöriga!

Dalénium är ett science center med syfte att locka fler att bli intresserade av naturvetenskap, teknik och matematik. Via aktiviteter, experiment och vetenskapliga shower får våra gäster uppleva, prova på, undersöka och upptäcka. Vi anordnar även barnkalas, och vi har öppet alla helger och skollov.