0500–45 70 10 info@dalenium.com

Till jullovet söker vi ett gäng ungdomar 12-16 år som vill vara med och träna in och sätta upp en science show på Dalénium! Känner du någon som vill vara med?

Vi söker dej som är modig och utåtriktad, och är beredd att tillsammans med ett gäng andra ungdomar sätta upp en fartfylld, lärorik och humoristisk ”science show” på jullovet för Dalénium Science Centers besökare.

Tillsammans med Daléniums pedagog får ni under 5 eftermiddagar lära er mer om och prova på olika häftiga och publikfriande naturvetenskapliga experiment. Ni får även lära er hur man gör ett bra scenframträdande, hur man planerar, sätter upp och genomför en show, med tips på bland annat timing på scenen, kroppsspråk, röst och auditionteknik.

Ni är med och utformar upplägget och tränar in en ca 30 minuters vetenskaplig show, som avslutningsvis genomförs på Daléniums stora scen inför både anhöriga och de gäster som den jullovsdagen besöker Dalénium.

  • Du ska bo i Falköpings kommun och vara mellan 12 och 16 år gammal.
  • Träffarna med övning kommer att ske på Dalénium i Stenstorp, vid följande tillfällen: 29, 30 december samt 2, 3, 4 januari, kl.13:00 – 16:00.
  • Slutshowen framförs torsdagen 5 januari kl.13:00.
  • Ditt deltagande är helt kostnadsfritt!  
  • Du bjuds på fika och även (mot kvitto) ersättning för tåg/bussbiljett till Stenstorp.
  • På show-dagen får du även 4st Dalénium-fribiljetter till familj/vänner och även de får ersättning vid eventuell tåg/bussresa hit den dagen.
  • Efter ditt och målsmans tillstånd kommer slutshowen att dokumenteras med foton och film.

Intresseanmälan eller mer information: maila john.downey@dalenium.com, eller ring 0500-45 70 10. Vid anmälan, uppge namn, ålder samt mailadress.

Antal platser är begränsade. Vid stort intresse fördelas platserna genom lottning. Sista anmälningsdag: 21 december.

Inget för dej? Tipsa gärna en anhörig eller kompis!