0500–45 70 10 info@dalenium.com

Jullovet 2020-21 kommer Dalénium att ha ÖPPET men för ett starkt begränsat antal gäster, -vi kommer endast att släppa in några få förbokade sällskap dagligen. För att göra det ännu säkrare under jullovet, delas tiderna på vardagarna upp och du får välja mellan två besökstider: 9:30-12:30 eller 13:00-16:00 (däremellan stängt). Du förbokar plats på den dag och det tidspass du väljer genom att ringa oss dagtid (säkrast mellan 10-16). Lördagar-söndagar samt trettondagen under lovet är det bara ett tidspass, entrén gäller då hela dagen 10-16, men förbokning krävs. Även årskortsinnehavare behöver förboka. Julafton, juldagen, annandagen, nyårsafton och nyårsdagen har vi stängt. Se kalendern nedan för tydligare info om öppettider.

Årets jullovsprogram bjuder på en vetenskapsshow varje dag. Det blir även premiär för vårt helt nya Aktivitetsgolv, där du kan spela olika interaktiva spel på ett stort golv genom att använda fötterna. Missa inte detta!

Personligt ansvar gäller i vanlig ordning, och det är mycket viktigt att du som gäst tänker på såväl handhygien som att hålla avstånd. Vi har ca 150 olika experiment på 2000 m2 yta, och 180 sittplatser på Vetenskapsscenen, så närkontakt behöver aldrig uppstå. Med ovanstående åtgärder, tillsammans med allt annat såsom förstärkt rengöring, ommöblering med mera (se gärna https://dalenium.com/covid19-information/) vill vi hälsa dig välkommen till ett Dalénium med goda förutsättningar för ett så tryggt besök som möjligt.