0500–45 70 10 info@dalenium.com

Höstterminen är igång, och vi vill påminna om möjligheten för klasser och grupper att boka skolteman hos oss. Dalénium har utöver sin välfyllda experimenthall en bred pedagogisk verksamhet för elever allt ifrån förskolan upp till högstadiet och gymnasiet. Skolprogrammet förnyas varje år, och innehåller en stor variation av pedagogiska program inom naturvetenskap och teknik, som alla är anpassade efter ålder och centralt innehåll i läroplanen. Alla skolteman leds av våra pedagoger, och det är ett roligt och aktivt komplement till klassrumsundervisningen som stimulerar nyfikenhet och inlärning med flera olika sinnen och ”learning by doing”. Ett skolbesök på Dalénium är verkligen något för klassen att se fram emot!

Du är välkommen att boka skolteman hos oss alla vardagar. Genomförande av ett skoltema tar vanligen 1 1/2 – 2 timma, men går att förlänga med ”skolresepaketet”.  Några av våra teman finns även som mobila varianter där vi kommer ut till skolan, om ni inte kan eller vill ta er till Stenstorp.

Läs mer om vår pedagogiska verksamhet här: https://dalenium.com/pedagoger/

Direktlänk till skolprogrammet i PDF-format som du kan ladda ner eller skriva ut: https://dalenium.com/wp-content/uploads/2020/05/SkolPrgm2021_hemsida.pdf

Ring oss gärna (0500-457010) för mer information eller bokning! Hoppas att vi ses under hösten!