0500–45 70 10 info@dalenium.com

Vi hälsar Marcus och Maria välkomna till Dalénium!

Sedan drygt en månad tillbaka arbetar Marcus Thim och Maria Bredberg på Dalénium.

Marcus är nyss inflyttad till Stenstorp med sin familj, och på fritiden ägnar han sig gärna åt landsvägscykling eller skapande inom foto, teckning och 3D-animationer. Marcus har en mycket bred teknisk bakgrund, med studier och arbete inom bl a fotolabb, rymdteknik och ortopedteknik, och han kommer närmast från en tjänst som eltekniker på hjälpmedelscentralen i Skövde.

Som Utställningstekniker kommer Marcus i huvudsak att arbeta med underhåll, reparationer och nytillverkning av utställningsexperiment, men även annan teknik såsom IT och scenutrustning. Marcus kommer också att hoppa in på vissa skolbesök, och har just startat upp arbete med att utveckla nya, häftiga lasershower som ni kommer att få se framöver.

Maria bor med sin familj i natursköna omgivningar utanför Lerdala, och sysslar utanför arbetstid bland annat med körsång, trädgårdsarbete, och betonggjutning. Tidigare arbetsliv har främst spenderats inom tillverkningsindustrin, i roller som bland annat omfattar projektledning, produktions- och kvalitetsteknik samt verksamhetsutveckling. De senaste åren har det varit projektledning på Volvo Cars som stått på agendan.

Marias huvudsyssla på Dalénium är Utställningsutvecklare, med ansvar för att vår utställning ständigt förnyas med nya, häftiga och lärorika experiment. Utöver detta tar Maria bland annat hand om hemsidan, och kan också komma att medverka i vissa skolprogram.

Varmt välkomna till oss önskar övriga medarbetare!