0500–45 70 10 info@dalenium.com

Nu är vi inne i 2021, och vi ser fram med förhoppning om ett så småningom mer normaliserat år för oss och våra gäster. Vi gör allt för att du ska få ett så tryggt besök som möjligt hos oss, och justerar löpande rutiner och öppettider efter riktlinjer och behov.

Med nuvarande information, gäller efter jullovet (från 9/1) följande:

Vi har öppet lördagar och söndagar kl.10-16, för ett begränsat antal förbokade gäster. Du ringer innan besöket och förbokar plats på 0500-457010 (dagtid), detta gäller även årskortsinnehavare. Vi visar nu inga helgshower för sittande publik.

Fram till sportlovet har vi stängt på onsdagar, men från 24/2 öppnar vi upp igen och har då framgent öppet onsdagseftermiddagar kl.12-16.

Inför kommande lov kommuniceras info om öppettider här på hemsidan och via sociala medier. Beroende på aktuellt läge kan vi ha stängt eller öppet med restriktioner eller speciella öppettider.

För att minska smittspridningsrisken har vi även valt att inte arrangera barnkalas för närvarande. Detta gäller åtminstone januari månad ut, men håll utkik på hemsidan för ny info eller ring oss på 0500-457010.

Varmt välkommen att besöka oss under våra öppettider!