0500–45 70 10 info@dalenium.com

Är du en entusiastisk pedagog med passion för naturvetenskap och lärande?
Brinner du för att göra skillnad genom att skapa mening och engagemang?
Nu letar vi med ljus och lykta efter en kunnig pedagog som vill bli en ny stjärna på Dalénium – Science Center.

Om rollen
Här kommer du få arbeta med pedagogiken inom matematik, no och teknik och till skillnad från skolan följer vi inte eleverna i undervisningen utan det kommer hela tiden nya grupper i olika åldrar som ska inspireras inom ämnesområdena. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och huvuduppdraget är att tillsammans i gruppen av pedagoger utveckla verksamheten, bland annat genom att ta fram idéer på nya program eller projekt samt genomföra dessa tillsammans.

Du ska förutom att ta hand om grupper även hålla shower, visningar och andra aktiviteter inom verksamheten. Du ska visa, förklara och väcka intresset för ämnet och få besökarna att vilja lära mer.

Vem söker vi
Vi söker en inspirerande glädjespridare som trivs i händelsernas centrum.  För att lyckas i rollen har du en högskoleutbildning inom pedagogik för skolans lägre åldrar samt ett stort intresse för teknik, naturvetenskap och matematik.  Några års erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar i åldern 4–12 år ser vi som ett krav.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och för att passa in hos oss behöver du vara nyfiken och lösningsorienterad, samtidigt som du förmåga att arbeta med detaljerna men även se helheten i verksamheten. Du trivs att arbeta tillsammans med andra, samtidigt som du ska kunna arbeta både strategiskt och operativt. Du är självgående och trivs med en varierande vardag.  

Då vi själva bygger upp nya teman med tillhörande experiment samt att visst underhåll av dessa är det bra om du är händig. 

Flytande svenska i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska är en förutsättning för tjänsten.

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: Annchen Kull, telefon 0723-39 70 34 eller annchen@tarasso.se

Vi tillämpar löpande urval och ser därför att du skickar din ansökan redan i dag.

https://tarasso.varbi.com/se/what:job/jobID:742421/

För mer information om verksamheten se www.dalenium.com

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeSnarast möjligt
LöneformFast
Antal lediga befattningar2
Sysselsättningsgrad100% semestertjänst
OrtFalköping
LänVästra Götalands län
LandSverige
KontaktAnnchen Kull, 0723397034
Sista ansökningsdag2024-08-04