0500–45 70 10 info@dalenium.com

Älskar du också science center? Även under sommarsäsongen 2021 samarbetar flera science center för att du ska kunna besöka flera av oss till en lägre kostnad. I år har Dalénium, Innovatum Science Center i Trollhättan och Navet science center i Borås ett gemensamt super-erbjudande, som innebär att du som besöker en av oss får 50% rabatt på motsvarande entrépris hos de andra vid ett besök under perioden 19 juni – 15 augusti!

Det innebär att du kan besöka upp till tre olika science centers denna sommar, men betalar bara fullpris på det första och sedan halva priset på de efterföljande. Du måste spara kvittot och visa upp detta vid besöket på nästa science center. (Obs att det gäller för 1 besök per science center och att rabatten ges som högst för motsvarande entrébiljetter som köpts till fullpris. Rabatten ges endast på entréavgiften, ej varor eller årskort.)

Ta alltid en titt på respektive centers hemsida innan besöket, för information om öppettider och i fall förbokning behövs.

Missa inte detta tillfälle att besöka flera roliga, lärorika, häftiga och upplevelsefyllda science centers i Västsverige under sommaren! Och du -missa inte att även besöka Molekylverkstan i Stenungsund som alltid har fri entré!