0500–45 70 10 info@dalenium.com

Sportlovet närmar sig, och Dalénium hälsar alla upptäckarsugna familjer välkomna till en rolig vecka hos oss!

Vecka 7 har vi öppet varje dag, måndag till söndag, kl.10-16. Vecka 8 och vecka 9 har vi öppet på onsdagarna 10-16 samt även lördag-söndag 10-16.

Show visas under sportlovets alla öppetdagar kl.13:00 på Vetenskapsscenen, och på vardagarna är temat Vattenshow. En blöt show som kretsar kring vattnets egenskaper och hemligheter. Vad är vatten egentligen och kan man tillverka nytt vatten är ett par frågor som får sitt svar i denna show. På lördagar och söndagar bjuder vi istället på en bubblig och blöt experimentvisning i form av Bubbelshow.

VR-datorn är igång hela dagen, och detta lov får du en cool Virtual Reality-upplevelse kallad Stolen. Här sitter du i centrum av en surrealistisk värld som förändras varje gång du tittar bort. För dej med höjdskräck utlovas även lite pirr i magen…

På vattenavdelningen kan du bygga en båtmodell av bland annat mjölkkartonger och sedan testa den i vattnet. Vem i familjen gör snyggast skapelse?

Vi har ingen förbokning eller förköp av biljetter, det är bara att droppa in under våra öppettider. Är det ditt första besök kanske du veta lite mer om oss, och det hittar du bland annat här: https://dalenium.com/besok-3/ Varmt välkomna till ett sportlov på Dalénium!