0500–45 70 10 info@dalenium.com
Dalénium håller sportlovsöppet varje dag v 7, alltså 15-21 februari. V8 öppet endast onsdag 24/2 kl.12-16 samt lördag-söndag kl.10-16. Vi kommer tyvärr inte att kunna bjuda på någon vetenskapsshow detta lov, pga rådande omständigheter. Men experimenthallen med massor av kul experiment och aktiviteter är förstås öppen, och vi har ett par nyheter där som ni kan passa på att prova:
  • Aktivitetsgolvet. Vårt fina interaktiva golv med aktiviteter du styr med fötterna hade smygpremiär redan vid jul. Men vi varierar och byter ut spel då och då, så att du kan hitta något nytt vid nästa besök. Kanske har vi kvar favoriten Dalénium-memory, men har du testat Hitta saken?
  • Serieminne. Sprillans nytt experiment där du både kan testa dig själv eller utmana andra i hur bra korttidsminne du har. Du ska trycka på ljud-knappar i rätt ordning, och för varje försök trappas svårigheten upp ett snäpp…
Cafét och även butiken håller öppet som vanligt, i år med specialerbjudande på fika. Vi har för närvarande satt en gräns på max 50 gäster samtidigt (pandemilagens gräns för vår stora yta är 150 personer). För att möjliggöra ett tryggt besök för flera så har vi delat in vardagarna v7 i två pass, och du får välja mellan två besökstider: 9:30-12:30 eller 13:00-16:00 (däremellan stängt). Du förbokar plats på den dag och det tidspass du väljer genom att ringa oss på 0500-457010 dagtid (säkrast mellan 10-16). Lördagar-söndagar är det bara ett tidspass, entrén gäller då hela dagen 10-16, men förbokning krävs. Även årskortsinnehavare behöver förboka. Vill du veta mer om vad vi gör för att minimera smittspridningsrisker, läs under Covid19-information. Välkommen till sportlov på Dalénium!