0500–45 70 10 info@dalenium.com

Vi på Dalénium är stolta och glada över att ha vunnit Stora Barnsemesterpriset på Sveriges största resesajt för barnfamiljer; barnsemester.se. Varje år sker en omröstning på deras sida, och idag kom beskedet att Dalénium fått flest röster i kategorin Bästa Science Center! Dalénium har tidigare vunnit detta pris ett flertal gånger, och senast var förra året 2019.

Vi tror att detta är ett kvitto på att besökarna uppskattar de satsningar vi gör på att hela tiden utveckla och förbättra verksamheten och komplettera med nya experiment, vetenskapliga shower och aktiviteter. Att vinna Stora Barnsemesterpriset gör oss också extra glada, då det inte är en jury eller redaktör utan det är besökare som både recenserar och röstar på de ställen de tycker skall vinna. Röstningen går till på följande sätt: Alla besökare på Barnsemester.se har året om möjlighet att betygsätta familjenöjen och skriva en kortare recension. Med hjälp av dessa betygspoäng och testfamiljers bedömningar har de nominerade tagits fram. När nomineringarna är klara är det dags för final, och under några veckor uppmanas alla barnsemester.se’s besökare att gå in och rösta på sin favorit i varje kategori.

Då vårt science center är litet och inte ligger i någon centralort, så är denna utmärkelse extra värdefull, då det ger oss lite extra uppmärksamhet och kan göra att fler glada besökare hittar ”hem” till oss.

Stort tack alla som har röstat på oss!