0500–45 70 10 info@dalenium.com

På höstlovet 2020 anordnar Dalénium en halvdags teknikkurs som riktar sig till alla barn mellan 9-12 år. Vi utlovar en rolig förmiddag tillsammans med andra tjejer och killar som tycker det är kul med teknik och utmaning!

På kursen kommer du att bygga med lego, närmare bestämt så bygger du en robotgroda. Denna får du sedan programmera med hjälp av blockprogrammering på iPad. Efter det tar vi en paus för egen medhavd frukt eller mellanmål och samlar energi inför nästa moment: Kulbanan. Här bygger du en kulbana av olika material, i vilken du sedan ska försöka klara utmaningen att få en kula att vara i rörelse så länge som möjligt.

Kursen hålls på Dalénium tisdag, onsdag och torsdag höstlovsveckan 44, men du väljer alltså en av dessa dagar. Vi startar kl.9:00 och håller på till 12:00, och kursen hålls av Daléniums erfarna pedagoger. Kostnaden är 120 kr som betalas på plats vid ankomst. Då all tid går åt till att bygga och programmera så ingår tyvärr inte någon fri tid ute bland experimenten i utställningshallen.

Låter det kul? Har du frågor? Anmälan görs och svar på dina frågor fås via telefon 0500-457010, eller epost maria.thieme@dalenium.com. Meddela namn och ålder på deltagare, vilken av dagarna anmälan gäller, samt namn, telefonnummer och mailadress till målsman.

Sista datum för anmälan är torsdagen 22 oktober, men antalet platser är begränsat så vänta inte med din anmälan!