0500–45 70 10 info@dalenium.com

Nu vill  vi presentera vårt nytillskott i pedagoggruppen; Jessica! Efter höstlovet började Jessica Kvick Eriksson här på Dalénium. Jessica är utbildad F-6-lärare och har de senaste åren arbetat med lågstadieelever på Vinningaskolan i Lidköpings kommun.

Jessica är född i Lidköping och uppväxt just i Vinninga. Där bor hon även idag tillsammans med sin familj, bestående av maken Stefan, sönerna Valle och Alvin samt katten Bosse. På fritiden umgås hon gärna med vänner över en god middag, och som mamma till en bandyspelare och en luftgevärsskytt spenderas förstås också en hel del tid i bilen eller på olika tränings- och tävlingsarenor.

På Dalénium kommer Jessica att arbeta i pedagoggruppen, främst med skolklasser som kommer på bokade skolteman för de något yngre åldrarna. I sitt nya arbete hos oss ser Jessica mycket fram emot att få träffa alla barn och skapa kunskap på ett utforskande, lekfullt och lustfyllt sätt. ”Jag älskar det här, och på Dalénium får man ju ägna sig åt bara guldkornen i pedagogyrket”, säger Jessica entusiastiskt.

Vi andra säger varmt välkomna till oss på Dalénium!