0500–45 70 10 info@dalenium.com

Sommaren närmar sig, och strax efter sommarlovet dragit igång är det återigen dags för Daléniums SpaceCamp! Det är en lov-aktivitet för alla tjejer och killar i årskurs 4 – 6 som tycker att rymden, astronomi och naturvetenskap är kul och spännande.

Under tre halvdagar kommer vi att kolla på och prata om stjärnor och planeter. Vi kommer bland annat att titta på rymdfilmer och stjärnbilder, resa till månen med VR-glasögon, bygga en egen modell av en rymdstation, lösa ett rymduppdrag med programmering, och du får träffa astropedagog/astrokemist Gunnar Sporrong från Astrosweden som svarar på alla dina frågor om rymden.

SpaceCamp är på Dalénium i Stenstorp under 3 förmiddagar, den 20-22 juni. (Preliminär tid är 9-12, en av dagarna blir något förlängd.) Det är föräldrafritt, och leds av Daléniums pedagoger.

Kostnad: 300 kr, som betalas på plats.

Har du frågor, vill du ha mer information, eller vill du kanske göra en anmälan? Ring oss på 0500-457010, eller maila John på john.downey@dalenium.com. Sista anmälningsdag är 6 juni, men antal platser är begränsat så anmäl gärna idag!

Inbjudan till SpaceCamp sker i samarbete med Astrosweden.

PS: Ett informationsblad som du gärna får skriva ut och sätta upp eller dela med vänner hittar du om du trycker på knappen nedan: