0500–45 70 10 info@dalenium.com

Nu behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en utbildad pedagog som främst ska arbeta med den pedagogiska verksamheten. Är du eller någon du känner den vi söker?

Vi söker en ansvarfull person som är flexibel, kreativ och utåtriktad. Du ska ha högskoleutbildning inom pedagogik, med goda ämneskunskaper inom teknik, naturvetenskap eller matematik.

Dina uppgifter är att tillsammans i gruppen av pedagoger utveckla verksamheten och bland annat ta fram samt genomföra skolteman och vetenskapliga shower. Du kommer även att ta hand om grupper, hålla shower, visningar och aktiviteter. Du ska visa, förklara och intressera besökarna för ämnet och få dem att vilja lära mer. Under skollov ingår du i gruppen som planerar och genomför shower, visningar och andra aktiviteter för allmänheten. Du ska ha en förmåga att jobba med detaljerna men även se helheten i verksamheten.

Tjänsten är tillsvidare, heltid eller deltid kan diskuteras, tillträde efter överenskommelse.

På hemsidan hittar du mer information om Dalénium, och mer om skolverksamheten finns på https://dalenium.com/pedagoger/

Ansökan endast via mail med personligt brev och CV till: info@dalenium.com senast 30/9 2021. Skriv ”ansökan” i rubriken.

Eventuella frågor till verksamhetschef Annica Hansson Wallden eller ansvarig pedagog Mattias Lundell på tel nr 0500-45 70 10.