0500–45 70 10 info@dalenium.com

Dalénium är väldigt glada att nu ha fått förstärkning till vår pedagoggrupp. Efter årsskiftet började Frida Arnesson här hos oss. Frida är utbildad grundskolelärare inom NO/SO för grundskolans senare år. Hon kommer närmast från en tjänst som NO-lärare på Falköpingsskolan Högstadium Centrum, där hon även har undervisat i Matte och Teknik

Frida är född i Stenungssund och har bott på ett flertal orter i Sverige, och under åren hon bodde i Norrköping tog hon sin lärarexamen. 2012 beslöt hon och den då blivande maken sig för att flytta till hans hemtrakt, och hamnade så i Falköping.

Familjen består idag förutom av maken även av tre barn på snart 8, 11 och 13 år samt hunden Iso som är en Miniature American Shepherd. Frida beskriver sig själv som en riktig dataspelsnörd, och har också tävlat inom e-sport i spelet Counterstrike. Ett annat intresse som hela familjen gärna ägnar sig åt är att cykla downhill.

I sitt nya arbete som medarbetare och pedagog på Dalénium ser Frida mycket fram emot att få inspirera och fascinera barn och ungdomar. En rolig utmaning blir att jobba för att öka andelen högstadieklasser som kommer för att ta del av Daléniums olika skolteman i Skolprogrammet.

Som boende i hus nära stationen i Falköping så tar Frida förstås tåget till jobbet i Stenstorp. Dörr till dörr tar detta bara 15 minuter, berättar Frida glatt. Inte illa för en jobbpendlare!