0500–45 70 10 info@dalenium.com

Upplevelser

Vid ditt besök på Dalénium kan du uppleva och upptäcka i flera olika former. Du kan se bilder på en del av detta under Bilder från Dalénium.

 

  • Utställning med experiment

Som gäst på Dalénium möter du i vår utställningshall ett stort antal spännande experiment och kluriga problem, allt i formen av ”hands on-aktiviteter”. Här får du testa, känna, prova och pilla på allt du ser! Det finns något för hela familjen, och passar från små barn upp till vuxna. Våra experiment är pedagogiska och enkla att använda, men har även skyltar som förklarar vetenskapen bakom. Samtidigt som du har roligt, finns chansen att du på köpet lär dig något om naturvetenskap, teknik eller matematik…

 

  • Vetenskaplig show

I Daléniums fina och rymliga teatersalong kan du få uppleva någon av alla våra olika vetenskapliga shower. På lov och ofta även på helger bjuder vi på någon rolig och häftig show med naturvetenskaplig anknytning. Dessa ingår givetvis i inträdet och går inte att förboka. Se Aktuellt program nedan!

 

  • Aktiviteter

På helger och lov har vi ofta även handledda aktiviteter som du kan vara med på. Några exempel är att delta i olika utmaningar, göra såpbubblor, vika flygplan, eller tillverka julkort. Vilka shower och aktiviteter som är aktuella just nu hittar du i vårt program här nedanför.

 

Aktuellt program