0500–45 70 10 info@dalenium.com

Skolresor

Välkomna till Dalénium med din skola/förskola eller fritids på en upplevelserik och härlig skolresa! I vår utställning finns det fullt med interaktiva experiment och lekfulla aktiviteter med naturvetenskaplig eller teknisk anknytning att testa på och utforska. När ni kommer till oss på skolresa så kan ni välja bland följande alternativ:

Ordinarie öppettider, utan pedagogiskt program:

Välj att komma valfri tidslängd under våra ordinarie öppettider kl.10 – 16 i juni – augusti. Då besöker ni den spännande utställningen fritt och tar del av det vanliga sommarlovsprogrammet som finns under juni, juli och augusti. Inget minimiantal. Tid med Daléniums pedagoger ingår inte.

Kostnaden är samma som vanlig entré: se Tider & priser!

Skoltema med pedagogiskt program:

Välj ett skoltema eller en vetenskaplig show med våra pedagoger, som ni hittar i vårt Skolprogram. Tiden som skoltemat/showen tar står angivet i skolprogrammet. Den pedagog-ledda delen av programmet varierar mellan 30-120 minuter, men beroende på tema så kan det även ingå en kortare tid i vår spännande och aktivitetsfyllda utställning, det ingår dock inte i alla teman. Väljer ni en show så ingår det alltid 1 timme i utställningen.

Totaltid: upp till 120 minuter. Kostnad 110 kr/elev och minimipris 1100 kr/grupp, pedagoger gratis.

Skolresepaketet, inklusive pedagogiskt program:

Välj ett skoltema eller en vetenskaplig show med våra pedagoger, som ni hittar i vårt Skolprogram. Tiden som skoltemat/showen tar står angivet i skolprogrammet och variera mellan 30-120 minuter. Efter skoltemat/showen fortsätter ni dagen på egen hand i vår interaktiva och aktivitetsfyllda utställning. Kommer ni under juni eller augusti så kan ni samtidigt även ta del av det vanliga sommarlovsprogrammet som finns.

Totaltid: upp till 4 timmar. Kostnad 150 kr/elev och minimipris 1500 kr/grupp, pedagoger gratis.

Vi säljer enklare förtäring i vårt café, men det finns även möjlighet att ta med egen fika. Ta gärna tåget till Stenstorp.

Ring för bokning eller mer information! 0500-457010