0500–45 70 10 info@dalenium.com

Skolresor

Välkomna till Dalénium med din skola/förskola eller fritids på en upplevelserik och härlig skolresa! I vår utställning finns det fullt med interaktiva experiment och lekfulla aktiviteter att testa på och utforska. När ni kommer till oss på skolresa så kan ni välja bland följande alternativ:

  • Välj att komma valfri tidslängd under våra ordinarie öppettider kl.10 – 16 i juni, juli och augusti. Då besöker ni den spännande utställningen fritt och tar del av det vanliga sommarlovsprogrammet som finns under juni, juli och augusti. Tid med Daléniums pedagoger ingår inte.

Kostnaden är samma som vanlig entré: 0-3 år: Gratis, 4 – 19 år: 70 kr, Över 19 år: 85 kr

  • Välj ett skoltema eller en vetenskaplig show med våra pedagoger, som ni hittar i vårt skolprogram. Tiden som skoltemat/showen tar står angivet i skolprogrammet och varierar mellan 30-100 minuter. Beroende på vilket tema ni väljer så kan det ingå en kortare tid i vår spännande och aktivitetsfyllda utställning, men det ingår inte i alla teman. Väljer ni en show så ingår det 1 timme i utställningen.

Totaltid upp till 1h och 40 min. Kostnad 100 kr/elev. Pedagoger gratis.

  • Välj ett skoltema eller en vetenskaplig show med våra pedagoger, som ni hittar i vårt skolprogram. Tiden som skoltemat/showen tar står angivet i skolprogrammet och variera mellan 30-100 minuter. Efter skoltemat/showen fortsätter ni dagen på egen hand i vår spännande och aktivitetsfyllda utställning. Kommer ni under juni eller augusti så kan ni också ta del av det vanliga sommarlovsprogrammet som finns.

Totaltid upp till 4 timmar. Kostnad 150 kr/elev. Pedagoger gratis.

Vi säljer enklare förtäring i vårt café, men det finns även möjlighet att ta med egen fika. Ta gärna tåget till Stenstorp.

Ring för bokning eller mer information! 0500-457010