0500–45 70 10 info@dalenium.com

Nu sparkar vi igång sommarsäsongen på Dalénium! Från och med första juni har vi öppet nästan varenda dag (endast stängt midsommarafton och midsommardagen) ända fram till sista augusti. En nyhet för i år är att vi har förlängt våra öppettider under juli månad, då vi har öppet varje dag kl.10-17! Under juni och augusti är det kl.10-16 som gäller.

Vi har som vanligt laddat upp med ett händelserikt och spännande sommarprogram! Varje dag kan du testa Virtual Reality, gå runt i en datorsimulerad 3D-värld eller kanske spela VR-spel. Lördagar och söndagar hela sommarperioden visar vi en häftig och färgsprakande lasershow, och på vardagar under högsäsongsveckorna kör vi en bubblande och rykande gas-show. Sist men inte minst så har vi i år i samarbete med VGR:s naturbruksskolor ett ”Simulatorcenter” på plats i våra lokaler! Det kommer att vara igång dagligen under högsäsongen, och där kan du med riktiga reglage och stora dataskärmar så som på riktigt t ex köra skogsmaskin, traktor eller andra jordbruksmaskiner.

För mer information om vilka dagar och tider som gäller för de olika aktiviteterna, se vårt Sommarprogram. Detta hittar du bland annat på hemsidan HÄR.

Varmt välkommen till en rolig sommar på Dalénium!